Educa

Agora Catering Educa. Catering per menjadors escolars

Alimentant el present, alimentant el futur

Conscients de les necessitats de creixement, desenvolupament i benestar dels vostres fills, Àgora Col·lectivitats aposta pels serveis orientats a optimitzar l’experiència d’una alimentació sana i equilibrada, així com el temps lliure interlectiu, sempre en col·laboració amb el centre.

El servei de menjador als centres d’ensenyament està basat en l’adquisició d’hàbits i valors, a través de la intervenció en l’àrea de la nutrició sana i equilibrada, de la socialització i del temps de lleure.

Alimentació in situ

Creiem, sincerament, que el servei i l’atenció personalitzada són el nostre veritable punt d’identitat i de diferència.

Sense compromís no hi ha èxit i per aconseguir-ho necessitem la implicació de tots els que participen en el servei, (cuiners, auxiliars, supervisors, proveïdors i clients) perquè el projecte d’empresa sigui un èxit de tots.

En la gestió de la cuina aportem l’experiència d’una empresa amb una nova forma de donar solucions a les necessitats específiques de cada client:

  • Els fem partícips en la presa de decisions
  • Proposem uns menús, que varien mensualment, considerant l’estacionalitat i respectant les preferències dels nostres usuaris.
  • Adaptació dels menús a les intoleràncies, al·lèrgies i recomanacions nutricionals i culturals.
  • Introducció en els nostres menús d’aliments ecològics i productes de cooperatives d’inserció laboral.
  • Varietat de colors, textures i tècniques culinàries per garantir la satisfacció del comensal.
  • Alimentació Equilibrada des del punt de vista nutricional.
  • Alimentació Variada i agradable sensorialment.
  • Alimentació Saludable.
  • Alimentació Segura, mitjançant la implantació de l’APPCC, per identificar, avaluar i controlar i els perills durant la preparació i eliminar-los.

Catering transportat

Us oferim la possibilitat d’un servei de restauració d’alta qualitat en el vostre centre, encara que no tingueu cuina, amb dos objectius fonamentals:

  • Un servei personalitzat.
  • Una atenció i una supervisió continuada.

Elaborem els vostres àpats a les nostres cuines centrals a partir de matèries primeres d’excel·lent qualitat i tenint en compte les vostres necessitats i adaptant els menús al centre, amb dues possibilitats, depenent de la zona de distribució geogràfica:

  • Línia de distribució en calent, un cop cuinats els aliments es distribueixen en safates d’acer inoxidable i s’envasen en contenidors isotèrmics, que es lliuren en menys de dues hores, mantenint la temperatura per sobre dels 65 ° C en plats calents i en temperatura de fred per a aquells plats, amanides, làctics, etc., que ho requereixin.

Un cop al centre, el nostre personal introdueix els menús en taules o carros calents (que des d’Àgora podem subministrar sense càrrec addicional) per mantenir la temperatura fins a l’hora del servei, garantint les millors condicions de seguretat i qualitat.

  • Línia de Distribució en Fred. Primer vam elaborar el menjar de la forma tradicional, l’envasem i refredem ràpidament a la temperatura òptima per a la conservació dels aliments

Un cop al centre, el nostre personal introdueix els menús en els refrigeradors (que des d’Àgora podem subministrar sense càrrec addicional) per mantenir la temperatura fins al moment de preparar el menjar per al servei, mitjançant forns de regeneració (que també podem subministrar sense càrrec addicional) garantint les millors condicions de seguretat i qualitat i una major varietat de plats.

És important ressaltar que podem adaptar els nostres menús a les vostres necessitats.

Servei de monitors

El temps que els vostres fills passen al centre ens fan treballar des del rigor i la responsabilitat en un Projecte Educatiu específic per al vostre Centre, que faciliti el seu seguiment i avaluació. El menjador escolar ha de funcionar, com un espai de continuïtat en l’educació del centre i de reforç als pares, per a la promoció d’hàbits i educar en valors. Per això, treballem en el repte d’aconseguir els següents objectius:

  • Aconseguir més autonomia i responsabilitat.
  • Formar en els diferents aspectes de col·laboració i convivència
  • Fomentar de respecte pel material i l’entorn.
  • Conscienciar de la importància dels aliments i evitar el malbaratament dels mateixos
  • Educar per a la salut des de l’àmbit de l’alimentació.
  • Contribuir a generar un ambient al menjador harmoniós, tranquil i relaxat
  • Gaudir del menjar.

L’equip de monitors d’Àgora Col·lectivitats està integrat per professionals que han estat formats per a la consecució del Projecte Educatiu del Centre.

Gestió de cobraments

Per evitar-vos els problemes administratius i d’impagats us proposem:

  • Servei integral de gestió de rebuts i de cobraments a les famílies, inscripcions, etc …
  • Servei de gestió ajudes de menjador

 

Servei de nutrició i dietètica

  • Atenció personalitzada, per tal de respondre a la creixent demanda tant en dietes terapèutiques, degudes a patologies determinades, com a la conscienciació dels beneficis de seguir una alimentació equilibrada.
  • Conferències, cursos i tallers d’educació nutricional.

 

Servei Neteja (a través d’empreses associades)

  • Elaboració d’un Pla de Neteja basat en les necessitats del client i utilització de maquinària específica per a augmentar la qualitat del servei.
  • Formació contínua dels professionals i supervisió regular del centre.

Reformes i manteniment de cuines

Les instal·lacions de cuina requereixen millores constants per oferir sempre i en les millors condicions el servei, per aquest motiu des d’Àgora oferim als nostres clients la col·laboració del nostre departament tècnic i dels nostres proveïdors per realitzar el manteniment de les instal·lacions i les reformes integrals de la cuina o del menjador que siguin necessàries.

Tenim la possibilitat d’assumir i / o finançar el cost de les inversions i del manteniment de les instal·lacions.

Gestió de compres

Per a aquells centres que vulguin utilitzar els seus propis recursos de personal i optimitzar els costos d’aliments, des d’Àgora ens podem fer càrrec de

  • Negociació amb proveïdors, amb qualitats i preus acordats.
  • Elaboració de comandes de compres.
  • Reunions periòdiques amb l’equip de cuina del centre.
  • Compres d’aliments i productes de neteja, incloent el pagament a proveïdors.
  • Auditories de qualitat dels productes subministrats.
  • Gestió administrativa d’albarans de compres.
  • Elaboració mensual d’informes de compres

Alimentació in situ

Creiem, sincerament, que el servei i l’atenció personalitzada són el nostre veritable punt d’identitat i de diferència.

Sense compromís no hi ha èxit i per aconseguir-ho necessitem la implicació de tots els que participen en el servei, (cuiners, auxiliars, supervisors, proveïdors i clients) perquè el projecte d’empresa sigui un èxit de tots.

En la gestió de la cuina aportem l’experiència d’una empresa amb una nova forma de donar solucions a les necessitats específiques de cada client:

  • Els fem partícips en la presa de decisions
  • Proposem uns menús, que varien mensualment, considerant l’estacionalitat i respectant les preferències dels nostres usuaris.
  • Adaptació dels menús a les intoleràncies, al·lèrgies i recomanacions nutricionals i culturals.
  • Introducció en els nostres menús d’aliments ecològics i productes de cooperatives d’inserció laboral.
  • Varietat de colors, textures i tècniques culinàries per garantir la satisfacció del comensal.
  • Alimentació Equilibrada des del punt de vista nutricional.
  • Alimentació Variada i agradable sensorialment.
  • Alimentació Saludable.
  • Alimentació Segura, mitjançant la implantació de l’APPCC, per identificar, avaluar i controlar i els perills durant la preparació i eliminar-los.

Catering transportat

Us oferim la possibilitat d’un servei de restauració d’alta qualitat en el vostre centre, encara que no tingueu cuina, amb dos objectius fonamentals:

  • Un servei personalitzat.
  • Una atenció i una supervisió continuada.

Elaborem els vostres àpats a les nostres cuines centrals a partir de matèries primeres d’excel·lent qualitat i tenint en compte les vostres necessitats i adaptant els menús al centre, amb dues possibilitats, depenent de la zona de distribució geogràfica:

  • Línia de distribució en calent, un cop cuinats els aliments es distribueixen en safates d’acer inoxidable i s’envasen en contenidors isotèrmics, que es lliuren en menys de dues hores, mantenint la temperatura per sobre dels 65 ° C en plats calents i en temperatura de fred per a aquells plats, amanides, làctics, etc., que ho requereixin.

Un cop al centre, el nostre personal introdueix els menús en taules o carros calents (que des d’Àgora podem subministrar sense càrrec addicional) per mantenir la temperatura fins a l’hora del servei, garantint les millors condicions de seguretat i qualitat.

  • Línia de Distribució en Fred. Primer vam elaborar el menjar de la forma tradicional, l’envasem i refredem ràpidament a la temperatura òptima per a la conservació dels aliments

Un cop al centre, el nostre personal introdueix els menús en els refrigeradors (que des d’Àgora podem subministrar sense càrrec addicional) per mantenir la temperatura fins al moment de preparar el menjar per al servei, mitjançant forns de regeneració (que també podem subministrar sense càrrec addicional) garantint les millors condicions de seguretat i qualitat i una major varietat de plats.

És important ressaltar que podem adaptar els nostres menús a les vostres necessitats.

Servei de monitors

El temps que els vostres fills passen al centre ens fan treballar des del rigor i la responsabilitat en un Projecte Educatiu específic per al vostre Centre, que faciliti el seu seguiment i avaluació. El menjador escolar ha de funcionar, com un espai de continuïtat en l’educació del centre i de reforç als pares, per a la promoció d’hàbits i educar en valors. Per això, treballem en el repte d’aconseguir els següents objectius:

  • Aconseguir més autonomia i responsabilitat.
  • Formar en els diferents aspectes de col·laboració i convivència
  • Fomentar de respecte pel material i l’entorn.
  • Conscienciar de la importància dels aliments i evitar el malbaratament dels mateixos
  • Educar per a la salut des de l’àmbit de l’alimentació.
  • Contribuir a generar un ambient al menjador harmoniós, tranquil i relaxat
  • Gaudir del menjar.

L’equip de monitors d’Àgora Col·lectivitats està integrat per professionals que han estat formats per a la consecució del Projecte Educatiu del Centre.

Gestió de cobraments

Per evitar-vos els problemes administratius i d’impagats us proposem:

  • Servei integral de gestió de rebuts i de cobraments a les famílies, inscripcions, etc …
  • Servei de gestió ajudes de menjador

 

Servei de nutrició i dietètica

  • Atenció personalitzada, per tal de respondre a la creixent demanda tant en dietes terapèutiques, degudes a patologies determinades, com a la conscienciació dels beneficis de seguir una alimentació equilibrada.
  • Conferències, cursos i tallers d’educació nutricional.

 

Servei Neteja (a través d’empreses associades)

  • Elaboració d’un Pla de Neteja basat en les necessitats del client i utilització de maquinària específica per a augmentar la qualitat del servei.
  • Formació contínua dels professionals i supervisió regular del centre.

Reformes i manteniment de cuines

Les instal·lacions de cuina requereixen millores constants per oferir sempre i en les millors condicions el servei, per aquest motiu des d’Àgora oferim als nostres clients la col·laboració del nostre departament tècnic i dels nostres proveïdors per realitzar el manteniment de les instal·lacions i les reformes integrals de la cuina o del menjador que siguin necessàries.

Tenim la possibilitat d’assumir i / o finançar el cost de les inversions i del manteniment de les instal·lacions.

Gestió de compres

Per a aquells centres que vulguin utilitzar els seus propis recursos de personal i optimitzar els costos d’aliments, des d’Àgora ens podem fer càrrec de

  • Negociació amb proveïdors, amb qualitats i preus acordats.
  • Elaboració de comandes de compres.
  • Reunions periòdiques amb l’equip de cuina del centre.
  • Compres d’aliments i productes de neteja, incloent el pagament a proveïdors.
  • Auditories de qualitat dels productes subministrats.
  • Gestió administrativa d’albarans de compres.
  • Elaboració mensual d’informes de compres